Casieriile regiilor, închise a doua zi de Rusalii

1881

Articole de la același autor

Abonații RAJA care nu au apucat să-și plătească facturile la apă potabilă și canalizare până pe data de 6 iunie o vor putea face abia marți, 9 iunie, întrucât casieriile re-giei vor fi închise. Potrivit informațiilor furnizate de Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al regiei, "în perioada 6-9 iunie, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241.664.444 sau 924 vor fi preluate non-stop".
Începând de marți, casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, între orele 08,00 și 18,30.
Nici casieriile Enel Energie din județ nu vor fi deschise în perioada 6-9 iunie. Activitatea va fi reluată conform programului obișnuit de lucru, miercuri 10 iunie. Sistemul Telecitire, de transmitere telefonică a indexului contorului, nu va fi funcțional în perioada amintită, clienții Enel fiind rugați să utilizeze sistemul Telecitire înainte sau după perioada 6-9 iunie.
Profitând de minivacanță, reprezentanții Enel efectuează lucrări de modernizare ale sistemului informatic în scopul îmbunătățirii serviciilor și reducerii timpului de aștep-tare al consumatorilor la plata fac-turii de energie electrică.
Clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată: numerar, la oficiile poștale și la magazinele care au afișată sigla PayPoint pe baza facturii, direct debit, pe Internet sau prin ordin de plată.
În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică.
A doua zi de Rusalii și ghișeele Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța vor fi închise. Programul cu publicul al agențiilor fiscale va fi reluat marți.
A doua zi de Rusalii vor fi închise și oficiile poștale. Presa cotidiană și periodică apărută în perioada 6-8 iunie va fi distribuită în data de 9 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7805 secunde