Cât costă vinieta pentru Bulgaria în 2022? Ce trebuie să știe șoferii

419
Cât costă vinieta pentru Bulgaria în 2022? Ce trebuie să știe șoferii - vinieta-1655475340.jpg
Cât costă vinieta pentru Bulgaria? În 2022, preţul vinietei în Bulgaria este nemodificat. Află cât costă şi cum poate fi cumpărată!


Cât costă vinieta pentru Bulgaria? Este foarte important să nu uitaţi să plătiţi vignieta dupa ce intraţi pe teritoriul Bulgaria deoarece autoritățile au foarte multe camere cu ajutorul cărora verifică acest fapt. În cazul în care aţi omis să achiziţionaţi vinieta veți primi amendă - în unele cazuri aceasta este trimisă acasă prin poștă sau sunteți depistat în trafic caz în care plătiți pe loc, fie cash, fie plată cu cardul, potrivit Antena3.ro

Cât costă vinieta pentru Bulgaria în 2022. Dacă vă planificaţi o vacanţă în Bulgaria sau în Grecia cu maşina, țineți cont și de costurile cu vinieta, pe care o puteţi plăti chiar la intrarea în ţara vecină. Vinieta se poate achiziţiona de la vamă sau din benzinării şi aveţi posibilitatea de a alege să plătiţi taxa pentru un weekend, o săptămână, o lună, trei luni sau un an. Este obligatoriu să aveți o astfel de vinieta dacă doriți să circulați pe drumurile publice din Bulgaria. Neplata taxei va aduce după sine o amendă.

Pentru a evita eventualele cozi de la ghişeele din vamă sau pur şi simplu vreți să scapați de o grijă înainte să plecați în vacanţă, există varianta de a achiziţiona vinieta online. O puteți face cu 30 de zile înainte de data călătoriei.


 Poţi achiziţiona vigneta direct de pe pagina autorităţii bulgare, care deţine şi un meniu în limba română. Paşii sunt simpli, iar procesul nu durează decât câteva minute.

1. Selectezi „vignietă electronică pentru autoturism”;

2. Selectezi perioada de valabilitate (un weekend, o săptămână, 1,3 luni, 1 an);

3. Bifezi perioada de valabilitate (începând cu);

4. Completezi informații despre țară și numărul de înmatriculare;

5. Completezi adresa de mail ca să primești confirmarea plății;




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3843 secunde