CÂT DE MULTĂ ÎNCREDERE AI ÎN BONĂ? GEST EXTREM AL UNUI TATĂ, PENTRU A DA O LECȚIE CELEI CE AVEA GRIJĂ DE COPIII LUI

1358
CÂT DE MULTĂ ÎNCREDERE AI ÎN BONĂ? GEST EXTREM AL UNUI TATĂ, PENTRU A DA O LECȚIE CELEI CE AVEA GRIJĂ DE COPIII LUI - siarapitpropriicopiipentruaidaol-1504681261.jpg

Articole recomandate

Cât de multă încredere ai avea într-o bonă? Prima dată când apelează la serviciile unei bone poate fi o experiență foarte stresantă pentru părinți: ideea de a îți lasă copiii cu un străin.

Christopher, un tată din Statele Unite, s-a întors de la muncă mai devreme și a găsit bona copiilor dormind pe canapea.

Se întorsese doar pentru niște acte uitate, însă când a intrat pe ușă a găsit doica dormind, iar copiii nu erau supravegheați de nimeni. 


 După ce a făcut poze, pentru a putea demonstra acuzațiile, Chris a luat copiii cu el, înscenând o "răpire".

Când Sarah (bona) s-a trezit și a realizat că au dispărut copiii, a început să îl sune și să îi scrie cu disperare tatălui. Inițial tatăl i-a ignorat apelurile, apoi a început o conversație în scris cu femeia. 


 Postarea a stârnit o reală controversă pe internet, unde oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care susțin că tatăl a fost chiar blând și cei care susțin că reacția lui a fost exagerată și că femeia nu ar fi trebuit să fie pedepsită prea aspru.

Ulterior, tatăl a povestit într-o postare de Facebook cum s-au desfășurat evenimentele, inclusiv faptul că bona a depus plângere la poliție pentru hărțuire: 


"Deci, potrivit raportului intocmit de politie, Sarah Judge nu a sunat la politie decat dupa ce stia ca eu am luat copiii si eu i-am spus ca politia era implicata deja, la aproape 2 ore de cand ii luasem. Apoi a avut tupeul sa incerce sa depuna plangere pentru hartuire. Mai josnica de atat nu poti fi, esti complet iresponsabila si nu ma intereseaza de cate ori mi se va reporta postarea, voi continua sa postez pe Facebook: pentru nimic in lume nu ar trebui ca tu sa mai ai grija de copiii cuiva vreodata. Sarah Judge, te provoc, raporteaza si postarea asta si jur ca voi face 1000 de fluturasi pe care ii voi lipi in fiecare magazin din oras. Dupa calculele mele, copiii mei lipseau, tu habar nu aveai unde erau si tot ce ai incercat sa faci e sa iti acoperi spatele. Esti patetica si NU MERITI sa mai ai grija de copiii cuiva. Nu lasati scursura asta sa va supravegheze copiii, prieteni. Luati acest mesaj ca pe un anunt de interes public."










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Social : Cum poți fi distribuitor de bilete RATC
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Social : "Poșta Română trebuie reorganizată"
Pagina a fost generata in 2.09 secunde