Cât mai plouă, la Constanța

236
2
Cât mai plouă, la Constanța - vremeaploaiefrig3-1417711775.jpg

Articole de la același autor

Vremea se menține închisă și ploioasă, la malul mării. Precipitațiile vor persista și în zilele următoare, până la începutul săptămânii viitoare. Valorile termice vor oscila. Va fi, însă, destul de cald, pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă moderat, dinspre est, și sunt așteptate ploi pe tot parcursul zilei. Maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Noaptea, este posibil ca precipitațiile să contenească, dar va fi mai frig, cu doar 2 - 3 grade în termometre.

Sâmbătă și duminică, se va mai încălzi, până pe la 7 grade, dar ploile se vor înteți, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Abia de luni, după prânz, norii se mai risipesc și este posibil să apară și soarele.

În restul țării, în unele zone, vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această dată calendaristică, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice începutului de decembrie. Cerul va fi variabil în nord-vest, dar cu înnorări în celelalte regiuni, mai persistente în sud și în est. Se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și izolat în rest. Vor fi ploi și burnițe, iar în Moldova și la munte, trecător și lapovițe sau ninsori.

Pe suprafețe restrânse în special în Moldova și Muntenia se va semnala polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, al Transilvaniei, pe litoral și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3...-2 grade în Moldova și 12 grade în Maramureș și Crișana, iar cele minime între -4 și 6 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață. 

Comentează știrea

Relu
5 decembrie 2014
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

jiji
5 decembrie 2014
hh

misto poza, ati iesit un metru din sediu, pac-pac o poza la gardul lic ovidius si gata articolul.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1431 secunde