Câți bani sunteți dispuși să cheltuiți de Dragobete?

137
Câți bani sunteți dispuși să cheltuiți de Dragobete? - dragobete2017-1519390922.jpg

Articole de la același autor

Șapte din zece români vor sărbători tradiționalul Dragobete, iar cei mai mulți români vor aloca între 51 și 100 de lei pentru cadou, cel mai puțin dorite cadouri fiind jucăriile din pluș, potrivit unui sondaj desfășurat de Provident la nivel național.


Pe primul loc pe lista articolelor cel mai puțin dorite sunt jucăriile din pluș, 30% dintre români spunând că nu mai vor să primească un asemenea cadou. "Ca valoare, cei mai mulți români alocă între 51 și 100 de lei – 35%, iar darurile între 101 și 200 de lei sunt preferate de peste un sfert dintre aceștia. Aproximativ 8% dintre respondenți vor da cadouri de peste 301 lei", se arată în raport. Pe lângă cei 37% dintre români care sunt pregătiți să aloce 5-10% din veniturile lunare unui cadou de Dragobete, o treime vor plăti maximum 5% din venituri, iar 7% dintre respondenți sunt gata să dea peste 20% din venituri pentru un cadou.


"Întrebați despre modul în care vor petrece Dragobete alături de cei dragi, 38% spun că vor rămâne acasă, în doi, un sfert ies la cină, în oraș, iar peste 6% la cinematograf. Peste 31% dintre respondenți spun și că fie nu sărbătoresc deloc ziua de Dragobete, fie au sărbătorit, deja, Valentine’s Day", se arată în raport.


În căutarea cadourilor, 41% dintre români vor alege centrele comerciale tip "mall", puțin peste o treime optează pentru comenzile online, iar 18% aleg calea supermarket-ului. Ca metodă de plată, mai mult de jumatate au pregătit numerar, 37% preferă cardul, iar 8% plata ramburs, la livrarea cadoului prin curier.


"Dacă o treime dintre respondenți vor să ofere cadou o cină și un film, iar aproape un sfert se gândesc să dăruiască articole de parfumerie și cosmetică, ultima poziție a podiumului intențiilor de cadouri este disputată de articolele de îmbrăcăminte – 16% și, respectiv, bijuterii și accesorii – 15%", se arată în raport.


Sursa: News.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Social : Love Days, la VIVO! Constanța
Pagina a fost generata in 1.4342 secunde