CAZ REVOLTĂTOR! Bătrân, chinuit și umilit în spital. Reacția lui Raed Arafat

208
CAZ REVOLTĂTOR! Bătrân, chinuit și umilit în spital. Reacția lui Raed Arafat - bolnav-1483961270.jpg

Articole recomandate

O filmare cu un bătrân bolnav, în timp ce aștepta la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului Municipal Roman, a devenit virală pe Facebook. Omul cerea ajutor, însă nimeni nu-i acorda atenție, scrie stiripesurse.ro

Potrivit persoanei care a postat clipul, bătrânul ar fi așteptat mult și bine pentru a fi preluat de medic. Acesta se văita de dureri, însă nimeni nu i-ar fi acordat atenție. Bătrânul purta și o sondă urinară.


Raed Arafat a avut o reacție pe Facebook, cu privire la acest caz, arătând că a cerut clarificări de la medicii din Roman.


 "Am vizionat filmul cu pacientul în vârstă aflat în așteptare la compartimentrul de primiri urgențe de la Roman. Îmi pare sincer rău că vedem o astfel de situație care arată o lipsă a empatiei și a înțelegerii din punct de vedere uman față de o persoană în vârstă aflată în durere. Am solicitat colegilor de la Roman să clarifice cele întâmplate în cazul respectiv și modul în care a fost rezolvat. Chiar dacă vom afla că din punct de vedere medical acest caz a fost rezolvat corect în final, aspectul uman va rămâne greu de explicat în față unei astfel de situații. Este posibil ca în spatele ușilor colegii să se fi ocupat de un caz critic între viață și moarte, însă necesitatea ca o persoană să fie în zona de triaj și să aibă sub monitorizare continuă pacienții din zona respectivă este clară și prevăzută în toate reglementările care le avem. Aștept clarificările pe care le-am solicitat!", a scris Arafat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.506 secunde