CAZ ȘOCANT! Fetiță abandonată într-un tufiș cu spini, pentru că nu s-a născut băiat

7471
Se crede că fata a fost abandonată de părinții ei pentru că nu era băiat.

Doctorii au scos acum toați spinii din corpul ei și i-au tratat rănile

Bebelușii sunt adesea considerați o povară financiară în părțile mai sărace ale Indiei, notează dailymail.co.uk.

O fetiță nou-născută a supraviețuit, fiind aruncată într-un tufiș, de părinții ei, pentru că doreau un băiat. Fetița a fost găsită culcată sub tufiș, plină de zgârieturi, în orașul Una din statul Gujurat din vestul Indiei. Se crede că acest caz este un exemplu tragic al fetelor bebeluși care au fost respinse de familiile lor din India. Copilul nou-născut a fost salvat după ce strigătul ei a fost auzit de un trecător.

Fetița a fost găsită culcată pe pământ, sângerând din cauza spinilor care au străpuns pielea ei delicată. Trecătorul a alertat serviciile de urgență și o ambulanță a sosit repede, pentru a duce copilul la un spital, pentru a fi verificat de către medici. Doctorii au spus că bebelușul ar fi murit dacă nu ar fi fost găsită de trecător. Medicii au tras cu grijă spinii din trupul ei înainte să o curețe și să se asigure că a fost hrănită.

Mai târziu, ei au spus că se recuperează și că starea ei este stabilă.

Poliția îi caută acum pe a părinții copilului, despre care ei cred că au aruncat-o în tufișuri în mod deliberat.

Bebelușii sunt considerați un blestem și o povară financiară în multe zone sărace din India.

Familiile se tem că trebuie să plătească zestre scumpă pentru nunțile fetelor, în timp ce băieții sunt, de obicei, desemnați să aibă grijă de părinții lor la bătrânețe.

UNICEF estimează că până la 50 de milioane de fete și femei lipsesc din populația Indiei ca urmare a avorturilor infantile, scrie DailyMail.Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1761 secunde