Ce facem cu ouăle rămase după Paște, cât timp sunt sigure pentru consum?
1573
Articole de la același autor
Constanța, sub avertizare meteo de tip COD GALBEN! Ce ne așteaptă în următoarele ore
20 Aprilie 2024
Adoptată la patru ani, Daniela își caută familia, care este din Constanța: "Vă rog ajutați-mă să îmi îndeplinesc dorința"
14 Aprilie 2024
Sfânta Lumină de la Ierusalim a ajuns în România
04 Mai 2024
Ouăle fierte cu coajă rezistă doar o săptămână în frigider, fără ca persoana care le consumă să rişte probleme de sănătate. În cazul în care coaja este înlăturată după fierbere, acestea rezistă în jur de patru zile tot în frigider.
Ouăle fierte tari sunt o bază excelentă pentru salate și gustări.
Puteți pregăti "salata celtică"
Ingrediente:
4 cartofi mari
2 morcovi
2 ouă fierte
1 tulpină de ceapă verde
1/2 cană de maioneză
1 lingură de muștar
1 lingură de oțet
Sare și piper negru după gust
Mod de preparare: Se fierb cartofii și morcovii în apă cu sare până se înmoaie. Se răcesc legumele și se taie în cuburi. Într-un bol se amestecă maioneza, muștarul și oțetul. Se asezonează cu sare și piper după gust.
Se taie ceapa verde și ouăle și apoi se amestecă cu legumele. Adăugați dressingul în castronul cu legume și ouă și amestecați ușor. Serviți salata irlandeză răcită, potrivit stiripesurse.ro
foto: wikipedia
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 06 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Duminică, 05 Mai 2024
Sâmbătă, 04 Mai 2024