Ce localităţi rămân joi fără curent electric

333
Ce localităţi rămân joi fără curent electric - x-curent-1698851898.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu

energie electrică în bune condiții. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.Joi, 2 noiembrie, vir fi efectuate întreruperi în localitatea Cobadin, pe străzile Aluniş, Grădinilor, DN 3 de la intersecţia cu strada Aluniş, până la intersecţia cu strada Grădinilor (orele 9:00 - 16:00), dar şi în localitatea Ostrov (orele 9:00 - 17:00), Năvodari, pe străzile: B3, B4, B5.

În municipiul Constanţa, nu va fi curent pe strada I. L. Caragiale, între

nr. 17- 45 A, strada I. L. Caragiale nr. 2 A, strada Ion Roată nr. 4 C,

strada Eliberării nr. 18, intersecţia strada Theodor Burada/ strada Eliberării (orele 10:00 - 18:00).

În localitatea Cumpăna, sunt afectate străzile Alexandru Alimănişteanu, George Enescu, Mihai Eminescu, Alexandru cel Bun, Dealu Spirii, Crizantemei, Monumentului, Călţunaşi, Berzei, Izvorului, Dorului, Pescăruşului, Pelicanului, Arcului, Egretei, Brotăcei, Banu Mărăcine, Transformatorului, Crinului, Theodor Aman, Theodor Palade, Salcâmului, Ştefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, Mircea cel Bătrân, Decebal, Burebista, Cauciucului, Alexandru Lăpuşneanu, Răscoalei, Padeş, Dunării, Canalului, Frigului, Viforului, strada Alimănişteanu nr 68, strada Monumentului nr. 54 (orele 8:00 - 16:00).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2829 secunde