Ce obligații au luna aceasta reprezentanții asociațiilor de locatari

302
Ce obligații  au luna aceasta reprezentanții asociațiilor  de locatari - radetpuncttermic15-1518020121.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) anunță că începând de vineri, 9 februarie, până duminică, 11 februarie, reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari pot ridica de la punctele termice de unde primesc factura fiscală lunară, procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii ianuarie. Vineri, 9 februarie, programul este cuprins între orele 8.00 și 16.00, iar în cele două zile de week-end, între orele 9.00 - 12.00 și 16.00 - 19.00.

Ca urmare, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari au obligația să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța.

În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii ianuarie 2018 este marți, 13 februarie, ora 12.00.

De precizat că pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii ianuarie nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate abia în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Pe această cale, conducerea RADET roagă administratorii asociațiilor de proprietari ca în condițiile în care au nelămuriri cu privire la borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutor de încălzire aferente lunii ianuarie 2018, să se adreseze Centrului de Informare Cetățeni al Primăriei Constanța, situat pe strada Ecaterina Varga nr. 25-27.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde