Ce pățești dacă mănânci la supermarket, fără să plătești

1176
3
O constănțeancă a reclamat la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor că a primit o amendă de 150 de lei deoarece a mușcat dintr-o gogoașă, în supermarket, dar pentru că nu i-a plăcut, a pus-o la loc în raft.
"Femeia a gustat din gogoașă, nu i-a plăcut și a pus-o la loc. La casă a fost oprită, pentru că fusese observată pe camerele de luat vederi, a fost pusă să plătească gogoașa, dar a primit și o amendă de 150 de lei, pentru furt din magazin, conform Regulamentului Intern al supermarketului. Apoi a făcut reclamație la noi spunând că nu avea de ce să cumpere gogoașa, pentru că nu era bună. Comisarii au efectuat un control la magazinul respectiv, au citit regulamentul respectiv, iar acolo se prevedea o astfel de amendă numai pentru cazurile în care o persoană a trecut cu un produs de casa de marcat. Femeia nu trecuse cu produsul, așa că i-au anulat amenda!", a explicat comisarul șef al CJPC Constanța, Dionisie Culețu.

Comentează știrea

Mine
21 iulie 2012
A mancat in supermarket

Asa , incurajati pe cei care mananca in magazine . Cum e posibil sa " gusti " si sa pui produsul la loc in raft ? Asta da tupeu ! Am vazut persoane care mancau din raft . Credeti ca au pastrat ambalajul ca sa platesca la casa ?

vica
22 iulie 2012
magazin

mancati cat puteti ca oricum la cat se arunca intr-un supermarchet nici nu se observa o gogoasa!

lidia
22 iulie 2012
lidl

aici se mananca cel mai bine!fara a plati paza =0

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea, săptămâna viitoare
Pagina a fost generata in 1.2235 secunde