Ce posturi sunt disponibile, mâine, la Bursa locurilor de muncă din Constanța

507
2
Ce posturi sunt disponibile, mâine, la Bursa locurilor  de muncă din Constanța - ceposturi-1409755122.jpg

Articole de la același autor

Tinerii și șomerii constănțeni aflați în căutarea unui loc de muncă au șansa de a-și găsi un job, vineri, la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, Human Respect Solution și Fundația Motivation România, mâine, în incinta Hotelului Royal, de pe bulevardul Mamaia, între orele 10,00 și 13,00.

La bursă și-au anunțat prezența mai multe companii din diferite sectoare economice, și anume retail, naval, inginerie, energetic, medical, financiar - bancar și construcții. Instituțiile organizatoare sunt implicate în proiectul "Parteneriat pentru ocupare în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est", proiect care se va desfășura pe o perioadă de 18 luni, până la finele lunii septembrie 2015.

"Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă facilitarea integrării pe piața muncii a persoanelor inactive, a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, a șomerilor, precum și a persoanelor care au părăsit timpuriu școala", precizează Ștefan Băiașu, reprezentantul Fundației Motivation România. 

Comentează știrea

Anca
3 septembrie 2014
---

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

george
5 septembrie 2014
locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca, la domiciliu ca operator on-line cu contract legal si posibilitati de castig nelimitate.pentru detalii trimite-ti textul Info la adresa de e-mail:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Social : Cum poți învăța gratuit o meserie
Pagina a fost generata in 0.401 secunde