Ce program au Punctele Enel, de Revelion

75
Ce program au Punctele Enel, de Revelion - sedeenel-1388312474.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de iarnă, Punctele Enel din județul Constanța vor fi închise în zilele de 1 și 2 ianuarie 2014, zile libere legale.
În celelalte zile, Punctele Enel funcționează după programul obișnuit. Astfel, astăzi și mâine, respectiv pe 3 ianuarie 2014, programul de funcționare este de la ora 8,00 la ora 16,00.


Clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată. Ei pot plăti numerar, în magazinele care au afișată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Țiriac, Rompay și băncile partenere.
Factura la curent electric mai poate fi achitată prin rețeaua de atm-uri (bancomate), prin debit direct, la bancă, prin internet sau prin virament bancar.


Pentru afla informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuare, clienții Enel Energie pot apela gratuit InfoEnel, la telefon 0800/07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel. 
În perioada în care este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. Serviciul Telecitire va fi funcțional.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea de Revelion, la Constanța
Duminică, 29 Decembrie 2013
Stire din Social : Ce program au oficiile poștale, de Revelion
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.5414 secunde