Ce se va întâmpla cu fetița de cinci săptămâni, abandonată pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă ea

194
Ce se va întâmpla cu fetița de cinci săptămâni, abandonată pe câmp, cu o sticlă de lapte lângă ea - 62329842-1678273176.jpg

Articole recomandate

Mai multe familii s-au oferit să o adopte pe fetița de doar cinci săptămâni abandonată pe câmp, în Sibiu, cu o sticlă de lapte lângă ea. Momentan, fetița nu a intrat în sistemul de protecție și va fi deschisă o anchetă pentru a vedea dacă rudele acesteia vor să o păstreze în familie.



„Am primit două mail-uri referitoare la adopție. Ideea este că în momentul de față copilul nu a ajuns în sistemul de protecție. Cei de până la gradul patru au prioritate, se analizează și situația familiară, familia extinsă. Dacă rudele nu-și exprimă intenția de a primi minora în familie, atunci merge în asistență maternală. Dacă există declarații de la rude că nu mai doresc să fie reintegrată în familie, se va lua în discuție adopția. Prioritatea este rămânerea copilului în familie”, a precizat Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al DGASPC, potrivit turnulsfatului.ro.

În același timp, primarul din Șeica Mare spune că cinci familii l-au contactat pentru a-și arăta intenția de a o adopta pe micuță.

Citeşte mai departe...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2566 secunde