Ce spune directorul Poștei Române despre acuzele liderilor de sindicat

253
1
Ce spune directorul Poștei Române despre acuzele liderilor de sindicat - 1110902815a13734300-1346266787.jpg

Directorul general al Companiei Naționale Poșta Română face apel către liderii de sindicat să nu mai vorbească în presă despre disponibilizările colective. Deranjat de articolele apărute în ultima perioadă, Ion Smeeianu, directorul Poștei, spune că nu vor fi făcute disponibilizări și nici nu vor fi tăiate salariile până la finele anului 2011.


"Vă atenționăm cu privire la dezinformările practicate de o serie de lideri sindicali ai Poștei Române în rândul angajaților și, foarte activ, prin intermediul presei.

În acest moment, nu se intenționează a fi făcute disponibilizări colective sau reduceri salariale pentru restul anului 2012, în afară de cele naturale (demisii, pensionari, etc.).


Cer ferm liderilor de sindicat, care se folosesc de mass-media pentru a manipula angajații în scopuri personale și a dezinforma opinia publică, să înceteze imediat această practică!", declară Ion Smeeianu.



Comentează știrea

christian louboutin mens
28 februarie 2014
christian louboutin mens

christian louboutin black lady daf Stiri Social : Ce spune directorul Poștei Române despre acuzele liderilor de sindicat | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin mens http://franklyfit.benefituamerica.com/images/christian-louboutin-belle.asp

Pagina a fost generata in 2.0158 secunde