Cei mai buni pantofi de alergare în 2020

187

Articole recomandate



Cei mai buni pantofi de alergare - alias cei mai buni adidași pentru alergare - vor fi întotdeauna foarte solicitați și mai ales în zilele noastre, deoarece tot mai mulți oameni aleg să-și îmbunătățească starea de sănătate, alergând regulat. 


Indiferent dacă sunteți un alergător experimentat sau cineva care tocmai și-a ales jogging-ul ca hobby, există o pereche de adidași de alergare pentru dvs. 


Alegerea celei mai bune perechi de adidași poate însemna diferența dintre a obține un timp mai bun la alergare sau a vă alege cu o accidentare și a renunța în câteva săptămâni. Adidașii vin în toate formele, cu modele și tehnologii diferite pentru a se potrivi nevoilor tuturor tipurilor de alergători.


Alergatul este o modalitate excelentă de a slăbi rapid și de a și menține pierderea în greutate în timpul pandemiei. Alergatul regulat vă poate menține în formă și vă poate ajuta să vă creșteți metabolismul și sănătatea cardiovasculară.


Care sunt cei mai buni pantofi de alergare ai momentului?



Peisajul pantofilor de alergare se schimbă mereu. Acestea fiind spuse, cei mai buni pantofi de alergare din sezoanele anterioare tind să funcționeze foarte bine chiar și acum. Foarte des, noile actualizări ale francizelor populare de adidași de alergare aduc doar îmbunătățiri subtile.


Iată 3 dintre cele mai bune perechi de adidași de alergare pe care le puteți achiziționa chiar acum: 


1. HOKA ONE ONE CARBON X


Dotat cu tehnologia de top Hoka, cel mai important avantaj al Hoka One One Carbon X este placa din fibră de carbon care asigură o tranziție lină prin ciclul de mers, combinată cu amortizarea Hoka.


Carbon X este ideal pentru alergătorii cu tălpi late; platforma spațioasă, dar strânsă oferă sprijin și stabilitate, menținându-vă picioarele suficient pentru a nu aluneca înăuntrul adidașilor, în timp ce plasa superioară oferă respirabilitate.


Una dintre cele mai ușoare perechi de pe listă, Hoka One One Carbon X este un competitor redutabil. Nu se compară cu Nike Vaporfly pentru viteză pură, dar este o pereche utilizabilă atât în alergări de antrenament, cât și în curse și este puțin mai accesibilă. 


Partea superioară ușoară, cu dungi, este realizată în ochiuri de poliester cu un singur strat iar construcția fără limbi asigură o potrivire confortabilă. Spuma PROFLY X ușoară și rezistentă se așează deasupra plăcii de fibră de carbon, în timp ce spuma cauciucată se așează sub placa din fibră de carbon, ce se ondulează sub degetele laterale pentru a preveni supinarea și oferă o tranziție lină. 


2. NIKE AIR ZOOM PEGASUS 37


Nike are o mulțime de pantofi de alergare grozavi, dar în acest moment, preferatul nostru sunt adidasii Nike Air Zoom Pegasus 37. Acești adidași Nike Peg 37 au sistemul de amortizare React, sunt ușori, dar durabili, ceea ce înseamnă că îi veți putea folosi pentru mai mult timp, fără ca spuma să se deterioreze prea mult.


Pe cât de rapizi sunt Nike Air Zoom Alphafly și Nike ZoomX Vaporfly, acești adidași Nike au fost desigur concepuți pentru curse, nu pentru antrenamentele de zi cu zi. Sunt excelenți, dar nu sunt potriviți pentru antrenamentele zilnice, ca să nu mai vorbim de faptul că spuma ZoomX se va uza destul de repede dacă purtați adidașii des și doar pentru curse.


Pentru toți ceilalți, recomandăm o pereche precum adidașii Nike Air Zoom Pegasus 37. Acești pantofi folosesc spuma React, care este mai durabilă decât ZoomX, dar totuși oferă un randament energetic bun. Rezistența lor este ajutată și de unitatea Air Zoom mărită din față: este de două ori mai mare decât versiunile anterioare, oferind mai multă rezistență la fiecare pas, așa cum spune Nike.


Partea superioară a acestor adidași Nike este confortabilă și respirabilă și ajută adidașii să rămână ușori, fără a adăuga volum suplimentar. 


3. BROOKS HYPERION TEMPO


Adidașii Brooks Hyperion Tempo au fost anunțați în ianuarie 2020 și nu au cauzat cine știe ce reacție, parțial din cauza pandemiei și parțial pentru că Brooks este una dintre acele mărci despre care știu doar alergătorii hardcore. Un real păcat, deoarece producătorul american a produs o mulțime de adidași de alergare uimitori și încă o face, Hyperion Tempo fiind un foarte bun exemplu în acest sens.


Brooks Hyperion Tempo este comercializat ca un adidas de antrenament care se potrivește cu modelul Brooks Hyperion Elite cu carbon. Dar, spre deosebire de Elite, care utilizează talpa intermediară DNA Zero, Tempo folosește noua talpă intermediară ADN Flash cu infuzie de azot, despre care suntem siguri că vom afla mai multe în viitor.


În cadrul comunicatului de presă din ianuarie Nikhil Jain, managerul principal al lui Brooks, a explicat că scopul principal al liniei Hyperion a fost reducerea abaterii de la pasul ideal, care la rândul său ar avea ca rezultat o mai bună revenire a energiei și mai puțină oboseală.


Adidașii Brooks Hyperion Elite sunt ușori și receptivi. Talpa intermediară elastică reduce o parte din forța de impact de la călcâi și creează o tranziție mai lină de la călcâi la vârf.


De asemenea, căptușeala se potrivește bine: nu este prea strânsă, dar nici prea mare. Fantele din partea superioară a țesutului permit pătrunderea aerului și, din moment ce țesătura nu stă prea aproape de piele, picioarele vă vor rezista la temperaturi înalte, chiar și după alergări mai lungi. Poate nu distanțe de maraton, dar cu siguranță 10-20 km.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5267 secunde