Centrul Constanței, fără curent electric

264
Centrul Constanței, fără curent electric - curent-1457977616.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului nu be-neficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, pre-cum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe străzile Făgetului, Banu Mihalcea și Unirii, porțiunea cuprinsă între străzile Ion Rațiu și Muncel, precum și cei de pe strada Spătarul Nicolae Milescu nr. 50 - 51, blocul PN8, scările C și D, și blocul PN9, scările A și B - întrerupere totală. De asemenea, în același interval, din cauza lucrărilor de toaletare arbori, sunt anunțate întreruperi pe străzile Mihai Eminescu și Decebal, Siretului, Lahovari, Decebal, Sarmisegetuza, Tudor Vladimirescu și Păcii. 


În restul județului, între orele 8 și 17, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe strada Albatros, blocul 104, scările C și D, în localitatea Cumpăna - pe strada Constanței nr. 108, cu blocurile C și D și oficiul PTTR, în localitatea Murfatlar, pe strada Calea Do-brogei - întrerupere parțială și strada Mihail Kogălniceanu - întrerupere totală, precum și în localitățile Viroaga și Oltina. 


De asemenea între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Gârliciu, pe străzile Avântului, Badea Cârțan, Mircea cel Bătrân, Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, Independenței, Castelelor, Eroilor, Școlii, Gheorghe Doja, 22 De-cembrie și Valea Gârliciului - întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde