Centrul de Îngrijire „Sf. Andrei” Negru Vodă a primit îmbunătățiri

116
Centrul de Îngrijire „Sf. Andrei” Negru Vodă a primit îmbunătățiri - centru-negru-voda-1695031813.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți oameni empatici care își doresc să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de găzduire din serviciul social cu cazare destinat persoanelor adulte cu dizabilități din localitatea Negru Vodă și-au unit forțele pentru a-I ajuta pe beneficiari. Și au reușit să achiziționeze diverse bunuri, lucrări și produse în valoare totală a sponsorizării de peste 133.250 de lei.

Mai exact, au fost cumpărate paturi, saltele, perne, huse, lenjerii de pat, 4 aparate de aer condiționat, 4 combine frigorifice, o hotă profesională de bucătărie și schimbat acoperișul pavilionului rezidențial.

„Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, beneficiarii și angajații din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență «Sfântul Andrei» Negru Vodă doresc să mulțumească «Fundației Demnitatea Pontică», domnului președinte Andreșoiu Armando Traian, domnilor Pazu Gelu și Bălăceanu Laurențiu și tuturor membrilor pentru sponsorizările realizate cu scopul de a susține activitatea centrului, precum și doamnei Roxana Florina Ruxanda, pentru sprijinul oferit”, transmit reprezentanții DGASPC.

„Vă mulțumim, în numele beneficiarilor noștri, pentru tot ajutorul oferit și vă dorim sănătate și succes pentru realizarea tuturor proiectelor”, transmite Alina Ionescu, șef Centru de Îngrijire şi Asistență „Sf. Andrei” Negru Vodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.401 secunde