Cer înnorat, vânt slab şi ploi de scurtă durată în weekend

222
Cer înnorat, vânt slab şi ploi de scurtă durată în weekend - vremea-1661536737.jpg
În acest weekend, vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a Dobrogei, cu disconfort termic ridicat, iar indicele

temperatură-umezeală (ITU) va atinge, pe alocuri, pragul critic de 80 de unități. Potrivit specialiştilor Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, cerul va prezenta unele înnorări sâmbătă după-amiază și seara când, izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. În data de 27 august, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade, cu cele mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade.

Duminică, 28 august, vremea va fi călduroasă, local caniculară în partea continentală a Dobrogei. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 36 de grade, cu cele mai scăzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 18 și 24 de grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 August 2022
Stire din Social : Vreme caldă, cu descărcări electrice
Pagina a fost generata in 0.5792 secunde