Cer senin și temperaturi tomnatice, la Constanța

450
Cer senin și temperaturi tomnatice, la Constanța - vremea-1504273214.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă suntem abia la începutul lunii septembrie, toamna își intră în drepturi, pe zi ce trece. Astfel, putem să ne luăm la revedere de la temperaturile caniculare și să ne obișnuim cu noile valori termice, ceva mai scăzute. 


La Constanța, potrivit meteorologilor, în week-end se anunță vreme cu temperaturi destul de ridicate, pentru această perioadă a anului. Chiar dacă termometrele vor indica, sâmbătă și duminică, temperaturi de aproximativ 30 grade Celsius, vântul va fi destul de răcoros și va sufla slab până la moderat. 


Sâmbătă va fi foarte cald, mai ales la soare, maxima zilei fiind 31 grade Celsius, iar cea de duminică, 28 grade Celsius. 


Începutul săptămânii ce urmează se anunță destul de răcoros, căci temperaturile vor scădea cu câteva grade bune. Săptămâna viitoare, vremea va fi instabilă, cerul va fi mai mult înnorat și este posibil să își facă apariția și aversele de ploaie, așa că nu plecați de acasă fără umbrela salvatoare. Nopțile vor fi din ce în ce mai răcoroase, iar temperaturile se apropie tot mai mult de valorile specifice acestui anotimp. 


Maximele zilei se vor situa în jurul valorilor de 22-25 grade Celsius, iar noaptea nu vor fi mai mult de 15 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde