Cernavodă, în pericol de a rămâne fără curent electric

282
Astăzi, între orele 10,00 și 12,00, echipele Enel vor realiza o serie de lucrări de mentenanță ce impun retragerea din exploatare a liniei LEA de 110kV Mircea Vodă - Cernavodă - Ecluza Cernavodă - Tortomanu. Ca urmare a acestei lucrări, consumul stațiilor de transformare Cernavodă și Ecluza Cernavodă, va fi preluat din rețeaua de medie tensiune, din stațiile adiacente.
Drept urmare gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenți stațiilor de transformare Cernavodă și Ecluza Cernavodă, va scădea.
În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de medie tensiune aferentă acestor stații, adică a localității Cernavodă, posibilitățile de alimentare a consumatorilor sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute.
Echipele Enel Distribuție Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5789 secunde