CFR Călători. Garnituri mărite dinspre Constanța spre București. Întârzierile sunt în scădere

115
CFR Călători. Garnituri mărite dinspre Constanța spre București. Întârzierile sunt în scădere - cfrcalatorigarnituri-1390907744.jpg

Articole de la același autor

Traficul trenurilor de călători este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulația garniturilor fiind adaptată la condiții meteo nefavorabile. Potrivit reprezentanților CFR Călători, în contextul în care legăturile rutiere au fost închise, în continuare capacitatea de transport pe ruta Constanța – București este suplimentată și se asigură legătura cu sudului țării cu Galați și Brăila. 


Angajații companiilor feroviare sunt în continuare implicați în acțiuni de deszăpezire a liniilor și macazurilor, de menținere în circulație a trenurilor și lucrează permanent în condițiile meteo dificile din ultimele zile, astfel încât toate trenurile aflate în circulație să ajungă în siguranță la destinație. În vederea accesului echipelor de intervenție feroviară și a utilajelor pentru deszăpezire, pentru a se evita blocarea în parcurs, deși numărul de trenuri reintroduse în circulație a crescut, se mențin în continuare unele trenuri anulate pe anumite tronsoane feroviare. 


Întârzierile din cauza vremii dificile sunt în scădere urmare a eforturilor susținute depuse în vederea asigurării condițiilor de siguranță și securitate pentru fiecare tren în parte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Social : Urgia albă a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4458 secunde