CHEVRON a primit autorizația de Mediu pentru zonele Costinești și Vama Veche

601
6
CHEVRON a primit autorizația de Mediu pentru zonele Costinești și Vama Veche - nou-1368084457.jpg
Agenția Județeană pentru Protecția Mediului Constanța a eliberat avizul de mediu pentru începerea prospecțiunilor a gazelor de șist. Directorul executiv al Agenției Județene de Mediu Constanța, Lavinia Monica Zaharia, a confirmat, pentru "Cuget Liber", acordarea avizului de mediu. Chevron a obținut astfel autorizația de a lucra în zonele Costinești și Vama Veche, unde vor face explozii controlate la o adâncime de 10 până la 15 metri. 


Aflată la Constanța, săptămâna trecută, ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, a explicat faptul că explorările s-au putea face pe parcursul a cinci ani și nu reprezintă niciun risc pentru mediu și pentru populație. 




Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

Dana
9 mai 2013
Super!

Ei uite asa vom putea si noi sa ne mandrim ca vom fi parte la succesul vestitului Chevron! Nici nu ne pasa de riscuri,de cat vom castiga,adica pardon,de cat vor castiga unii din cei ce incaseaza spagile. Dupa cum se stie,nici de petrol nu am avut nevoie si l-am dat,de aur si metale rare nu ne pasa,caci banii nu aduc fericirea! Noi suntem multumiti ca facem festivaluri medieval si speram chiar sa ne intoarcem in acea perioada,sa fim un muzeu viu al trecutului in Europa.Sanatate pentru Chevron,ca de noi nu ne mai pasa!!!

europeanu
9 mai 2013
Sperante desarte

Am crezut ca mai dureaza,ca oamenii o sa mai protesteze dar dupa cate vad are chevron bani de spaga.In companiile mari sunt multi specializati in datul spagii maimutelor din tari bananiere.

Indra
9 mai 2013
Halal!

Deci vom pierde toate locurile de munca din turism. Geniala miscare. Si dupa ce ca ramanem fara locuri de munca, vom da si bani prin spitale sa ne vindecam de ranile Chevron, si vom plati si apa triplu.

Dorin
9 mai 2013
"Șpagatul USL"

Locatarul de la Cotroceni + locatarii de la Victoria sunt șpăgari și sabotori ai României. Acum ați înțeles ce înseamnă "COABITARE" ? Suntem "CÂRPE" dacă nu protestăm până se anulează autorizația de mediu ! Invit redacția ziarului să declanșeze un SONDAJ DE OPINIE să vedem dacă populația județului doarme !

Miruna
9 mai 2013
cand boc si ungureanu au vrut sa faca acelasi lucru usl si ponta au sarit insus,cred ca inclsiv presa lui mazare,,cum au ajusn la putere fac la fel

de unde se vede ca pdl=usl=fsn=aceeasi mizerie..ia r dobitocii constanteni care voteaza usl si mazare,vor fi victimele lacomiei guvernului ponta si a lui mazare,cum sunt de 12 ani

Cameleonul
10 mai 2013
avizul apm pentru declansarea actiunilor pe problema gazelor de sist.

Este o rusine - lipsa unei coloane vertebrale a corpului tehnic de specialitate din Constanta !!.A specialistilor locali si nationali neangajati politic !!! Se pare ca- stabilitatea locului de munca, a scaunului au contat mai mult. De ce tac ceilalti care nu au aceasta problema?!! -La rovana plumb ( ministra mediului) nu poti avea pretentii daca te intereseaza, ii stii /cunosti trecutul . -varga lucia (ministra apelor- desi cu state vechi in domeniu) se stie ca evoluiaza in conformitate cu decizia sefului ei - in urma cu cativa ani pe probleme de interes zonal ( soseaua de coasta, zona costiera......), vantura probleme tehnice azi... trece cu vederea peste impactul negativ incepand -chiar cu de la explorare, deci viitorul de maine!!!. Dormi- in pace- corp tehnic, voi neafiliati politic si mai ales voi locuitori ai batranei Dobroge.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2755 secunde