Cinci angajați de la Administrația Canalelor Navigabile, diagnosticați cu Covid-19

1124
Cinci angajați de la Administrația Canalelor Navigabile, diagnosticați cu Covid-19 - cinciangajatisursainventiva-1595266464.jpg

Articole de la același autor

Noul coronavirus nu i-a iertat nici pe angajații Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA.

Reprezentanții ACN au declarat că, în weekend-ul trecut, un număr de cinci angajați au fost confirmați pozitiv pentru infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

"Primul caz a apărut în cursul zilei de sâmbătă, 18 iulie, pacientul fiind internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța, urmând un tratament medicamentos.

Celelalte patru cazuri au fost descoperite în urma anchetei epidemiologice pentru identificarea și înlăturarea pericolului de răspândire a virusului printre ceilalți angajați ai companiei.

În urma confirmării acestor cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, compania a pus în aplicare un plan de măsuri stricte privind prevenirea și răspândirea contaminării angajaților. Ca urmare, în întreaga companie au fost realizate acțiuni de dezinfecție, s-a restricționat accesul persoanelor din exterior, iar acolo unde este posibil, activitatea se va desfășura în regim de telemuncă", au precizat reprezentanții Administrației Canalelor Navigabile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8155 secunde