Cine este noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța

249
Cine este noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța - asociatiaelevisursamihaitanase-1582669539.jpg

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța are un nou președinte. În cea mai recentă ședință a Adunării Generale, membrii asociației au ales-o pe Sabina Spătariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", pentru a fi în fruntea organizației. Aceasta a ocupat, începând din martie 2019 și până în prezent, funcția de vicepreședinte în cadrul organizației. 


Tânăra Sabina Spătariu îi urmează, astfel, în funcție lui Andrei Mihai Tănase, care a avut două mandate în fruntea Asociației Elevilor din Constanța. 


"Se încheie o etapă importantă în viața mea. După doi ani dedicați în întregime Asociației Elevilor din Constanța, astăzi m-am așezat nu la prezidiu, cum obișnuiam să o fac, ci m-am întors în sală. În acești doi ani, cu bune, cu rele, cu certuri, cu victorii, cu o spirală de sentimente care păreau să nu se mai oprească, mi-am dedicat tot timpul elevilor pe care i-am reprezentat. Regrete există, pentru că nu am reușit să obțin tot ce mi-am propus, dar nici satisfacțiile nu sunt puține. Am reușit, în acești doi ani, să pun bazele a multe demersuri, poate cel mai semnificativ fiind cel privind transportul elevilor, la nivel național. Dacă în 2018 nimeni nu vorbea despre acest subiect, doi ani mai târziu toate structurile de reprezentare a elevilor militează pentru rezolvarea acestei probleme", a afirmat Andrei Mihai Tănase. 


"Am predat însemnul AEC către colega mea, pentru care cuvintele nu îmi pot acoperi în întregime respectul. Mi-a fost alături timp de un an întreg, ca vicepreședinte, iar experiența și dragostea pentru AEC și pentru reprezentare sunt sigur că o vor ajuta să ducă mai departe vârful de lance în schimbarea sistemului de învățământ. Succes, Sabina!", i-a transmis tânărul succesoarei sale. 


"Faptul că sunt al cincilea președinte AEC și prima președinte femeie mă motivează mai mult. Prioritățile mandatului meu vor fi cele legate de asigurarea accesului liber la educație în mediul rural, de problema transportului elevilor și totodată de diminuarea fenomenului «fondul clasei/școlii». Sunt încrezătoare că alături de colegele mele vom realiza lucruri cât mai benefice pentru elevii din județ și nu numai", a afirmat Sabina Spătariu, pentru "Cuget Liber". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6984 secunde