Cine este noul șef la Urbanism, în Primăria Constanța

1674
Cine este noul șef la Urbanism, în Primăria Constanța - cineestenoulsef-1469797116.jpg
În urmă cu puțin timp s-a încheiat concursul pentru postul de șef al Servciului de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța. Ambii candidați înscriși, Laura Smaranda Tudosie și Viorel Munteanu, au obținut câte 70 de puncte la proba scrisă. Departajarea s-a făcut la proba de interviu, unde comisia a acordat 166,4 puncte lui Viorel Munteanu, declarându-l "admis", și 124,2 puncte Smarandei Tudosie, care a fost declarată "respins".

În ce privește concursul de șef al Biroului de Strategii Urbane, unul dintrei cei doi candidați înscriși, Alexandru Gabriel Bîrcă nu s-a mai prezentat la probe, iar contracandidatul său, Mihail Vînturache, a obținut 70 de puncte la proba scrisă.

Așadar, Viorel Munteanu a devenit noul șef al Serviciului de Urbanism, iar Mihai Vînturache, noul șef al Biroului de Strategii Urbane. În perioada următoare, după ce va trece și perioada de contestații, unul dintre cei doi noi angajați ai Primăriei Constanța va fi delegat pentru a putea semna certificatele de urbanism, astfel încât să deblocheze situația apărută după plecarea fostului arhitect șef.

Viorel Munteanu este arhitect înscris în filiala Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România filiala Dobrogea și a mai lucrat anterior în administrație, la Consiliul Județean Constanța și la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.232 secunde