Cine mai protejează apa

341
Cine mai protejează apa - wwddta1024-1332266649.jpg
Joi, 22 martie, este declarată Ziua Mondială a Apei. Cu acest prilej, Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului de Bazin "Dobrogea Litoral" a organizat, ieri, la Constanța, un workshop cu tema "Apa și securitatea alimentară", având ca oaspeți membri ai instituțiilor Comitetului de Bazin, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor locale.
Participanții au discutat pe tema protejării resurselor de apă. Dr. Simona Ghiță, lector universitar la Universitatea Maritimă Constanța, a prezentat lucrarea "Implicarea comunităților locale și a instituțiilor în dezvoltarea zonelor pescărești". Dacian Teodorescu, hidrolog la Administrația Bazinală de Apă "Dobrogea Litoral", a susținut lucrarea "Planul pentru prevenirea, protecția și diminuarea efectelor inundațiilor în spațiul hidrografic Dobrogea - Litoral", iar Daniela Popescu, șef serviciu GMPRA la ABADL, a prezentat lucrarea "Monitoringul și protecția resurselor de apă".
Ședința a fost prezidată de Camelia Pulbere, director Managementul resurselor de apă din cadrul ABDL, și i-a mai avut ca invitați pe Mihail Costache, reprezentant al Ministerului Mediului și Pădurilor, re-prezentanți ai Instituției Prefectului Județului Constanța, Primăriei Municipiului Tulcea, Primăriei Orașului Cernavodă, Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, Centrale Nuclearo-Electrice Cernavodă, organizației nonguvernamentale "Mare Nostrum" și ai Corpului Voluntarilor Gărzii Naționale de Mediu, etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.4502 secunde