Cine și la ce preț ne face curat în casă de sărbători

1956
1
Cine și la ce preț ne face curat în casă de sărbători - curateniegenerala-1324053626.jpg
Sunteți prea ocupate cu cumpărăturile, munciți până târziu și nu aveți timp sau pur și simplu nu vreți să stați să frecați geamurile și podelele? Aveți varianta de a plăti pe cineva să vă facă curățenie generală de sărbători.

Scăpați de chin și vă rămâne mult mai mult timp pentru activitățile care vă plac. Nu trebuie decât să căutați o firmă de curățenie, să faceți o programare, să plătiți între 200 și 900 de lei, în funcție de suprafață, și în ziua stabilită echipa vă va face casa lună.

Înaintea sărbătorilor de iarnă, fiecare român trebuie musai să-și primenească locuința. Se spală geamurile, se bat covoarele, se freacă podelele, cam tot ce trebuie pentru ca totul să strălucească de curățenie înainte de sosirea lui Moș Crăciun. Dacă nu aveți timp ori chef de astfel de operațiuni și bugetul vă permite, angajați o firmă de curățenie și gata! Oamenii vin cu tot ce trebuie, cu soluții, cu aspiratoare, cu bureți, lavete, cârpe și, în câteva ore, dau gata orice apartament ori casă.

Curățenia generală include spălarea geamurilor, dezinfectarea obiectelor sanitare, curățarea exterioară a aparatelor electrocasnice (aragazul, frigiderul, cuptorul cu microunde), schimbarea sacilor menajeri, curățarea în profunzime de praf, aspirarea și spălarea mochetelor, ștergerea prafului de pe mobilă și de pe obiectele de lemn și porțelan (tablouri, pervazuri, bibelouri), spălarea pardoselii, îndepărtarea pânzelor de păianjeni, curățarea instalației de iluminat, aspirarea draperiilor sau a jaluzelelor, curățarea echipamentelor de birou (telefoane, fax, PC, copiator etc.) și a cablurilor, cu soluții speciale.

Se negociază tarifele

Tarifele oficiale pleacă de la 4 până la 6 lei pe metru pătrat, la care se mai adaugă și TVA. Însă, prețurile sunt informative și cal-culul final al serviciilor se stabi-lește după evaluarea spațiului și sunt negociabile în funcție de mărimea suprafețelor, gradul de murdărie și frecvența lucrărilor.

Curățenia generală pentru o gar-sonieră ajunge 200 de lei, pentru un apartament cu 2 camere - 250 de lei, pentru un apartament cu trei camere - 300 de lei, pentru un apartament cu patru camere - 350 de lei. Pentru casele ori vilele cu suprafața mai mică de 200 de mp, prețul poate fi de 600 de lei, iar pentru cele mai mari de 200 de mp, ajunge și la 900 de lei.

Nu li "se lipește nimic de degete"

"Noi lucrăm cu cele mai noi și moderne aspiratoare și mașini. Iar detergenții și soluțiile sunt din cele mai bune. O persoană suprave-ghează în permanență desfășu-rarea în bune condiții a curățeniei, dar și în deplină siguranță. Nu este absolut necesar ca proprietarul să stea acasă. Îl asigurăm că nu îi va lipsi nimic din apartament ulterior", ne-a declarat reprezentantul unei firme de curățenie.

Dacă vreți să mai prindeți echipa până la Crăciun, trebuie să vă grăbiți să faceți programare.

"Avem solicitări la foc continuu. De-abia reușim să facem față. De săptămâna viitoare, am suplimen-tat și personalul", ne-a mai spus bărbatul. 

Comentează știrea

nae
17 decembrie 2011
ati gresit tara

Eu nu inteleg pe ce lume va aflati ,in afara de o mina de tilhari cine isi mai permite luxul asta ?

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Social : Constanța are, de mâine, ambulanțe noi
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Social : Unde se oprește curentul electric mâine
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Social : Ninge pe Google
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Social : Cadouri cu suflet
Pagina a fost generata in 1.5382 secunde