Cine sunt câștigătorii la Cupa Sport pentru Sănătate la tenis de masă

233

Articole de la același autor

Asociația Sport Pentru Sănătate a organizat, recent, "Cupa Sport Pentru Sănătate la tenis de masa", competiție dedicată exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a unsprezecea ediție. Totodată, acesta este și primul turneu al sezonului competițional de vară, ce va cuprinde lunile mai - octombrie 2015.

65 de concurenți, înscriși pe patru nivele de joc (avansați, experimentați, intermediari și începători) și-au disputat trofeele puse în joc, câștigând, pe lângă premiile puse în joc de asociația organizatoare și partenerii acesteia (cupe, medalii, premii sportive - invitații și pachete de antrenamente la Pure Jatomi Fitness Tomis și la Clubul Sportiv de Squash West Side), un timp de calitate caracterizat prin sport, sănătate și voie bună.

La finalul a peste 250 de partide disputate în cele două zile de concurs pe primele patru poziții la Liga Expert (amatori avansați) s-au clasat Leontin Bădescu, Sorin Rosentzweig, Ioan Constantin și Daniel Bălăucă, iar la Liga Master (amatori experimentați) cei trei medaliați au fost, în ordinea locului ocupat în clasament Emin Cadâr, Ionuț Musgociu și Lucian Mateș. Liga Challenge (amatori experimentați) a fost câștigată de Eduard Vasile, podiumul fiind completat de Cosmin Lupu și Constantin Nechifor, în timp ce pe primele patru poziții la Ligia Starter (amatori începători) s-au situat Edmond Ghiocel, Ștefan Butnaru, Codruț Arcadie și Alexandru Nemțeanu.

Următoarea ediție va avea loc în week-endul 27 - 28 iunie, iar iubitorii tenisului de masa se pot înscrie accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3977 secunde