City Park Mall Constanța devine, vara aceasta, Insula Dorințelor

194
City Park Mall Constanța devine, vara aceasta, Insula Dorințelor - citypark-1496053114.jpg
Vara aceasta, City Park Mall devine Insula Dorințelor. Până pe 3 iulie, centrul comercial desfășoară campania Insula Dorințelor, prin care toți vizitatorii site-ului www.city-park.ro pot intra în cursa pentru zeci de premii.


Accesând micro site-ul Insula Dorințelor City Park Mall Constanța, după autentificare, începe jocul care aduce premii săptămânale primilor cinci jucători care au obținut cel mai mare punctaj. Drumul prin Insula Dorințelor până la premii este presărat cu recompense, dar și cu pericole, pe care jucătorii trebuie să le prindă, respectiv să le evite. Întreg conceptul jocului este în tematica verii, recompensele fiind reprezentate grafic de mingi, șlapi sau pepeni, iar pericolele de soare, nor sau fulger. 


În fiecare zi de luni, vor fi anunțați cei cinci câștigători ai săptămânii, iar cei care vor parcurge în fiecare săptămână traseul din Insula Dorinței adunând recompense, pot câștiga premii de fiecare dată, cu condiția să se afle printre primii cinci. 


Campania își propune să conducă vizitatorii din online într-o vacanță digitală în care, prin joc, să câștige premiile puse la dispoziție de City Park Mall Constanța și brandurile partenere. 


Premiile jocului se acordă în funcție de locul ocupat în clasamentul săptămânal și constau în tablete Lenovo, telefoane mobile Huawei, vouchere de cumpărături City Park Mall în valoare de 100 de lei și de 50 de lei, jocuri Kendama, oferite de Diverta și brățari Fitness Star, oferite de Quickmobile. 


Mai multe detalii pe site-ul City Park Mall Constanța sau pe pagina de Facebook a centrului comercial, dar și în regulamentul campaniei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1439 secunde