Clipe fericite pentru copiii din centrele de plasament, din Constanța

144
Clipe fericite pentru copiii din centrele de plasament, din Constanța - buniciisinepotii3-1571394250.jpg
Mai mulți copii din centrele de plasament constănțene au simțit și în această săptămână dragostea bunicilor. Totul s-a petrecut în cadrul proiectului "Bunicii și nepoții", inițiat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Începând din luna august, săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța împreună cu copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și petrec împreună câteva ore pline de zâmbete și bucurie. 


Au mers la circ, au făcut tablouri de toamnă, felicitări, brățări, au luat lecții de pictură, s-au jucat și au dansat.

În această săptămână, au fost cu toții la cinema, la filmul "Yeti, omul zăpezilor", iar bunicuții au fost foarte încântați vizionând pentru prima dată un film 3D.


Pentru că proiectul se bucură de succes, iar micuții și bunicii sunt fericiți împreună, numărul de copii va crește în perioada următoare. 


Aceste activități urmăresc, în special, înlăturarea senzației de singurătate și abandon atât pentru vârstnici cât și pentru copiii din centrele de plasament și stimularea participării seniorilor și a celor mici la viața socială. 
 

Direcția Generală de Asistență Socială și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului doresc în acest fel să scoată în evidență importanța familiei și a dragostei față de copii și față de persoanele vârstnice, dar și importanța relațiilor și a comunicării între copii, părinți și bunici.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7953 secunde