CNAIR. Ce rute alternative pot folosi șoferii care merg spre litoral

502
CNAIR. Ce rute alternative pot folosi șoferii care merg spre litoral - 20130531a2bergenbier30x10001big-1493447800.jpg
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomandă șoferilor care merg spre litoral să utilizeze rute alternative, în vederea evitării blocajelor rutiere, se arată într-un comunicat al companiei.


"Spre litoral, în afara de Autostrada Soarelui (A2) puteți folosi DN2 și DN2A (București-Urziceni-Slobozia-Hârșova-Constanța), DN3 (București-Lehliu-Ostrov-Constanța). Spre stațiunile montane, în afară de DN1 se poate utiliza și DN1A, (București-Ploiești-Valenii de Munte-Brașov), DN7-DN71-DN1 (București-Târgoviște-Sinaia), A1-DN73 (București-Pitești-Brașov)", precizează CNAIR.


Compania de drumuri menționează că circulația pe Podul Agigea se desfășoară pe două benzi, iar ruta alternativă are ca traseu: nod rutier A4 ( intersecție cu DN 39, Agigea) — A4 ( intrare port Constanta Sud ) — podul nou peste Canalul Dunăre — Marea Neagră — bretea acces la DN 39A—DN 39A—DN 39 (Eforie Nord — Agigea).


Potrivit sursei citate, rovinieta se poate plăti atât prin SMS la numărul 7500 cât și la societățile partenere de distribuție a carburanților.


"Tariful de trecere a podului de la Fetești (taxa de peaj), se poate plăti prin SMS la numărul 7577, la societățile partenere de distribuție a carburanților (benzinării) și la Agenția de Încasări Fetești. Începând cu data de 30.04.2015 plata peajului se realizează prin intermediul sistemului informatic de emitere gestiune și monitorizare a rovinietei — SIEGMCR. Ca element de noutate, precizăm că la punctul de încasare în numerar, numărul de înmatriculare al autovehiculului va fi cuprins în bonul emis, în urma fotografierii plăcuței de înmatriculare. Peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24:00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea", precizează CNAIR.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4003 secunde