Coaliția pentru Familie solicită respingerea proiectului legii parteneriatului civil

157
1
Coaliția pentru Familie solicită respingerea proiectului legii parteneriatului civil - familie-1488206482.jpg

Articole de la același autor

Printr-o scrisoare trimisă liderilor partidelor parlamentare și liderilor grupurilor parlamentare din Camera Deputaților, Coaliția pentru Familie cere respingerea propunerii legislative cu privire la parteneriatele civile, aflată în dezbaterea Camerei Deputaților, cameră decizională.


Printre motivele solicitării se numără suprapunerea juridică și conceptuală între parteneriat și căsătorie, parteneriatele civile urmând să se substituie căsătoriei în formarea unei familii. Astfel, propunerea legislativă are ca scop modificarea radical, conform unei agende ideologice, a legislației familiei, în contra valorilor culturale și istorice ale societății românești.


În scrisoare, se mai arată că încurajarea concubinajului, prin legiferarea parteneriatului civil este contrară intereselor copiilor, conform unor studii internaționale de amploare.


Potrivit reprezentanților Coaliției pentru familie, principala victimă a recunoașterii încurajării concubinajulu, prin legiferarea parteneriatului civil, va fi copilul. Un studiu realizat la Universitatea Bowling Green State arată că partenerii care trăiesc în concubinaj tind să fie mult mai puțin educați ca soții. Concubinajul e mult mai instabil ca mariajul; în medie, rezistă doar 18 luni. 


Doar unul din trei copii care se nasc în urma concubinajului trăiesc cu ambii părinți până la vârsta de 12 ani, față de 75% dintre copiii ai căror părinți sunt căsătoriți. Copiii care locuiesc cu adulți care coabitează au cel puțin trei perechi de părinți diferiți până la majorat. Copiii crescuți de adulți aflați în concubinaj sunt mai puțin sănătoși, au performanțe școlare mai slabe și sunt mai înclinați spre delicvență decât copiii crescuți în familii întemeiate pe căsătorie.




Comentează știrea

Creștin
27 februarie 2017
Pentru familia formată dintr-un bărbat și o femeie !

Vrem referendum pe această temă de mare interes național, creștin ortodox si social pentru poporul român și România , totodată în școlile și grădinițele din România să se facă ore de religie și să nu se facă ore de / pentru sănătate, că defapt sunt ore în care se discută despre sex, cum se fac copiii și chestiuni care nu privesc instruirea si educarea copiilor în spirit religios creștin ortodox ! Ultimul aspect pe care l-am spus, se dobândește pe parcursul vieții, să nu denaturăm procesul de învățare cu nebuniile din afara țării noastre, că numai de acolo vin toate drăcismele astea : fără familia formată din bărbat și femeie, fără icoane și religie in clase, ore despre sex în grădinițe si școli, copiii să toarne părinții...., RUȘINEEEEEEEE celor care dezbină : famiile, școala, biserica și denaturează tot ce este pur, bun și binecuvântat de la Dumnezeu, în neamul românesc / omenesc ! Noi, românii, nu suntem de acord cu sărbători de împrumut, cum pot fi enumerate : valentin day, halueinul cel drăcesc, iepurașul de Paște...! Noi, românii vrem sărbătorile noastre românești : dragobetele , mărțișorul, sânzienele, colindele, serbările mării.... ! Noi, românii, nu impunem cuiva sărbătorile noastre românești și alții cu bocancii, cu forța pătrund în viața noastră, RUȘINEEEEEEEE LOR, pentru asta îi urăm și nu-i vrem, chiar îi disprețuim !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4925 secunde