Cod galben de caniculă. Restricții de viteză și întârzieri la trenuri

76
1
Cod galben de caniculă. Restricții de viteză și întârzieri la trenuri - litoralmamaia1030-1437303862.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a temperaturilor ridicate care se înregistrează în aer și, implicit, la nivelul solului, conform avertizărilor de coduri portocaliu și galben emise de Administrația Națională de Meteorologie, viteza de circulație a trenurilor se reduce, în anumite intervale de timp, astfel încât traficul să se desfășoare în siguranță.

"În aceste condiții, la efectuarea călătoriei cu trenul, recomandam pasagerilor să solicite informații despre eventualele modificări produse în traficul feroviar la stațiile CFR din București și din țară, la telefon 021/9521 și să ia măsuri suplimentare cei care au sensibilitate crescută la căldură și suferă de anumite afecțiuni, să se hidrateze permanent și sa aibă cel puțin o sticlă cu apă în bagaj și să alerteze imediat personalul de tren dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă o persoană care are nevoie de ajutor", recomandă reprezentanții CFR Călători.

Comentează știrea

costy
19 iulie 2015
afaceri

Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0797 secunde