Cod galben de ceaţă densă în mai multe judeţe din ţară

210
Cod galben de ceaţă densă în mai multe judeţe din ţară - codgalbenceata-1639206455.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, atenţionări Cod galben de ceaţă densă în mai multe localităţi şi zone din 26 de judeţe, inclusiv în municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţele Galaţi şi Vrancea (zona joasă) se va semnala ceaţă, fenomen care reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri, precizează Agerpres.

Ceaţa va persista, până la ora 10:00, în municipiul Bucureşti, dar şi în zeci de localităţi din judeţele Gorj, Olt, Dolj, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova (zona joasă), Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa (zona joasă), iar până la ora 9:30 în zona joasă a judeţelor Caraş-Severin, Arad, Bihor şi Timiş. În zonele joase şi depresionare din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş ceaţa va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Până la ora 9:00 sunt în vigoare atenţionări Cod galben de ceaţă şi gheţuş pentru localităţi şi zone din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Maramureş şi Sibiu.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
Stire din Social : Cod galben de ploi în judeţul Constanţa
Pagina a fost generata in 0.4027 secunde