Cod galben de furtuni, valabil pentru toată țara

174
Cod galben de furtuni, valabil pentru toată țara - codgalben-1345965270.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare de cod galben de furtuni, valabilă pentru toată țara. Atenționarea este valabilă începând de astăzi și până marți, 28 august.

În acest interval, instabilitatea atmosferică se va accentua și va cuprinde treptat toate regiunile, începând din nord-vestul țării. Potrivit reprezentanților ANM, vântul va prezenta intensificări susținute care vor avea trecător și aspect de vijelie, cu viteze ce vor atinge 50 – 70 de kilometri pe oră, iar izolat, mai ales în regiunile extracarpatice și la munte, vor depăși 80 de kilometri pe oră. De asemenea, vor fi frecvente descărcările electrice, aversele care pot avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și va cădea grindină.

Începând de luni, 27 august, temperaturile vor fi mai scăzute față de zilele precedente, iar vremea va deveni mai răcoroasă.

La Constanța, astăzi vremea va fi în general frumoasă cu ușoare înnorări. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, pe litoral
Pagina a fost generata in 2.0425 secunde