Cod galben de ger, la Constanța. 14 localități sunt și acum lipsite de apă potabilă

156
3
Cod galben de ger, la Constanța. 14 localități sunt și acum lipsite de apă potabilă - apa1457370700-1483872455.jpg

Articole de la același autor

Deși echipele RAJA lucrează permanent încă de vineri, 14 localitți nu au nici acum apă potabilă.


În cursul nopții trecute, a fost alimentată cu energie și sursa Istria și s-a reluat alimentarea cu apă în localitate.
La ora 6,00 dimineața, abonații din Eforie Sud și Tuzla aveau apă la presiuni normale.


În jurul orei 9,30, a revenit tensiunea și la sursa și stația de pompare General Scărișoreanu și s-a reluat pomparea apei către abonații din localitate.


La ora actuală, din cauza lipsei de curent, sunt lipsite de apă potabilă localitățile Ciobănița, Credința, Mereni, Osmancea, Tătaru, Nuntași, Măgura, Viroaga, Căscioarele, Olteni, Dumbrăveni, Albești, Amzacea și Comana. 


"Asiguram toți consumatorii din localitățile afectate de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucrătorii RAJA vor relua furnizarea de apă la parametrii normali, după ce echipele furnizorului de curent vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare", explică reprezentanții RAJA.




Comentează știrea

Eforian
8 ianuarie 2017
Minciuna !

Va rugam sa ne ajutati ! Eforie si Tuzla nu au apa de aseara ! Comunicatul RAJA este o mare minciuna ! Verificati ! Statia de la Biruinta inca nu furnizeaza apa ! Este interesant si de ce aceste localitati depind inca de Biruinta ... Uitati-va la declaratiile sforaitoare ale fostului primar legat de investitiile in Eforie...

Apa
8 ianuarie 2017
Apa

Apa la Eforie sud nu avem 17;25

gogu 2
9 ianuarie 2017
aflarea in treaba

Ba ! Domnilor ziaristi ridicativa dracului bucile de pe scaun si verificati o stire inainte de a o emite in eter ......sunteti sclavii RAJA si ENEL pt publicitate......LA EFORIE SUD NU ESTE APA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3566 secunde