Cod galben de ninsori / Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

144
Cod galben de ninsori / Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - iarnaconstantazapadafalezacazino-1390571011.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, vremea va fi închisă și se va răci, devenind geroasă, mai ales dimineața și noaptea, local în regiunile estice, sud-estice și în depresiuni. Va ninge în toată țara, dar mai abundent în sud, sud-est, în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și de Curbură. În aceste zone, cantitățile de precipitații vor depăși 20 de litri pe metru pătrat și se va depune strat consistent de zăpadă. 
În jumătatea de sud a Dobrogei, mai ales în prima parte a zilei, vor mai precipitații mixte și, izolat, condiții de polei. Vântul va fi intens, la rafală va depăși 60 – 70 de km pe oră și va viscoli puternic zăpada în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și al Banatului, precum și în zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -13 grade în nordul Moldovei și 3 - 4 grade în sudul litoralului. Temperaturile minime vor încadra între -14 și 0 grade, mai scăzute în nordul Moldovei spre -16 grade. 
La Constanța, sâmbătă, va ninge pe parcursul întregii zile, dar și noaptea. Valorile termice se vor încadra între -1 și 1 grad Celsius și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est. Duminică, temperaturile vor scădea vertiginos, până la -7 grade și ninsorile vor fi abundente. Ele vor continua însă și la începutul săptămânii viitoare, după care, pe măsură ce valorile termice vor mai crește, se vor transforma în ploi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Social : CONSTANȚA, SUB COD GALBEN DE NINSORI
Pagina a fost generata in 0.5486 secunde