Cod galben de ninsori și viscol, la Constanța

367
Cod galben de ninsori și viscol, la Constanța - codgalbenviscol-1355913786.jpg
Meteorologii ne aduc vești proaste pentru astăzi și mâine. Vremea se strică și aproape 48 de ore vom fi sub asediul viscolului și chiar al ninsorilor. Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de ieri, o avertizare cod galben de vânt puternic și ninsori, pentru județele din sud-estul țării, inclusiv Dobrogea. 


Atenționarea a intrat în vigoare azi-noapte, la ora 2,00, și este valabilă până mâine seară, la ora 20,00. În acest interval, în Dobrogea, în sudul și estul Munteniei și în sudul Moldovei, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale ce vor depăși 60 - 70 de km pe oră. În aceste zone va ninge, cu precădere începând din după-amiaza zilei de miercuri, 19 decembrie; în județele Constanța, Tulcea, Giurgiu, Ialomița și Călărași va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă. De asemenea, în următoarele zile, vremea va fi în răcire în toate zonele, devenind geroasă în cursul nopților și dimineților în estul și în centrul țării.

La Constanța, astăzi, vom avea furtună cu lapoviță și o maximă termică de 4 grade Celsius. Peste noapte, lapovița se va transforma în ninsoare, vântul va sufla în continuare cu putere, iar termometrele vor indica minimum -3 grade Celsius. Și joi, 20 decembrie, va ninge, dar ceva mai slab, însă va fi foarte frig, cu valori termice cuprinse între -6 și -3 grade Celsius. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Social : Ce program are Poșta, de sărbători
Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Social : Cât mai ninge la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1829 secunde