Cod galben de ploi puternice, la Constanța. RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

185
Cod galben de ploi puternice, la Constanța. RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență - dada1379060931138364744214014499-1570189604.jpg
În urma atenționărilor meteorologice de cod galben de ploi, cu cantități însemnate de apă, ce vor depăși, îndeosebi în județul Constanța, 40 - 60 litri pe metru pătrat, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, începând de astăzi, de la ora 16.00, până mâine, la ora 12.00. 


Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă. 


De asemenea, lucrători din cadrul Secției Canal, au desfășurat, în ultimele două săptămâni, lucrări de curățare și decolmatare a gurilor de scurgere, a rigolelor și a căminelor de vizitare din zonele sensibile ale orașului Constanța, pentru a asigura funcționarea sistemului de canalizare în condiții corespunzătoare. 


"Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", precizează reprezentanții RAJA.


Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde