Cod galben de ploi torențiale în șase județe din țară

107
Cod galben de ploi torențiale în șase județe din țară - ploaiebaltiinundatii18-1379003725.jpg

Articole recomandate

Meteorologii au emis în această seară mai multe avertizări cod galben de ploi torențiale pentru județele Neamț, Botoșani, Iași, Sibiu, Dolj și Olt.

Potrivit ANM, până în jurul orei 19:00, se vor semnala averse în cantități de apă ce pot depăși local 25 l/mp și izolat 30 l/mp, grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului în sud-vestul județului Neamț, inclusiv municipiul Roman, sudul județului Botoșani, nordul și centrul județul Iași, inclusiv localitățile Plugari, Șipote, Vlădeni, Trifești, Lețcani, Dumești, Miroslava și municipiul Iași, dar și în sudul județului Sibiu, mai ales în zona localităților: Cisnădie, Sadu, Tălmaciu, Avrig și zona Munților Cindrel.

De asemenea, va ploua până la ora 18:30 și în cea mai mare parte a județului Dolj, inclusiv municipiul Craiova, sudul județului Vâlcea, inclusiv zona Drăgășani, jumătatea nordică a județului Olt, inclusiv municipiul Slatina.

Acolo se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și averse ce pot depăși izolat 25 l/mp și posibil grindină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6457 secunde