Cod galben de ploi torențiale și furtuni, la Constanța

819
Cod galben de ploi torențiale și furtuni, la Constanța - codgalben-1559584105.jpg

Articole de la același autor

Vremea rămâne instabilă, zilele acestea, la malul mării. Meteorologii au emis noi avertizări de vreme rea. Până joi, 6 iunie, în jurul orei 10, în toate regiunile țării instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 - 25 de litri pe metru pătrat, iar, pe arii restrânse, 35 - 50 de litri pe metru pătrat.


De asemenea, vestul județului Constanța este sub cod galben de averse abundente și o parte a zilei de astăzi. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Maramureș și local în Dobrogea și Banat vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și sunt așteptate averse și furtuni izolate pe timpul zilei. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, se va însenina și termometrele vor indica minimum 18 grade. De mâine, va fi mai cald și preponderent însorit, însă nu este exclus să mai avem perioade cu ploi de scurtă durată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde