COD GALBEN în Constanța! Inundații în cartierele Dacia, Brătianu, Tomis III, Tomis II și Coiciu. Echipele RAJA intervin

283
COD GALBEN în Constanța! Inundații în cartierele Dacia, Brătianu, Tomis III, Tomis II și Coiciu. Echipele RAJA intervin - 28maifond101338275543-1369388679.jpg
Numeroase echipe ale RAJA se află, la această oră, în mai multe cartiere ale municipiului Constanța, unde intervin. Canalizările din cartierele Coiciu și Inel II refulează și nu mai pot prelua șuvoaiele de apă care se scurg pe străzi. De altfel, în urma avizărilor meteo de cod galben cu precipitații abundente în estul județului Constanța, la nivelul S.C RAJA S.A. s-a reactivat Comandamentul pentru asigurarea intervențiilor operative. Astfel, atât la nivelul orașului Constanța, cât și în restul localităților din zonă pentru a putea interveni cu promptitudine, s-au constituit echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare. 




Potrivit reprezentanților RAJA, în ultima oră, din cauza ploilor torențiale, la dispeceratul societății s-au înregistrat 26 reclamații privind sistemul de canalizare stradal, sesizări provenite de la abonații din zonele Dacia, Centru – bd-ul Tomis, cartierul Brătianu, Tomis III, Tomis II, Coiciu.  "Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății numărul de telefon 0241/66.44.44", precizează reprezentanții RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2371 secunde