COD PORTOCALIU de inundații pe Dunăre

246
1
COD PORTOCALIU de inundații pe Dunăre - as1365602733-1401624195.jpg

Articole de la același autor

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) informează că, exceptând fluviul Dunărea, codul portocaliu a fost ridicat de pe bazinele hidrografice. Astfel, în actualizarea emisă de INHGA sunt anunțate 13 județe care rămân sub cod galben de inundații. 


În intervalul 1 iunie, ora 12.00 - 2 iunie, ora 18.00, râurile vizate sunt cele din bazinele hidrografice: Olt superior și mijlociu (județele Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu și Vâlcea), pe râul Prut amonte Ac. Stânca Costești (județul Botoșani), Bârlad (județele Iași, Bacău, Vaslui și Galati), pe afluenții mici ai Prutului și Siretului din județele Vrancea, Vaslui și Galați și pe râurile mici din Dobrogea (județele Constanța și Tulcea). 


Sub cod galben se află, până în 5 iunie la 18.00, și sectorul aval Călărași - Hârșova (județele Călărași, Constanța și Ialomița). Potrivit hidrologilor, avertizarea pe acest sector vizează, în primul rând, sectoarele cu diguri locale de apărare.


Comentează știrea

e cigarette safety
6 iunie 2014
e cigarette safety

electric smoker recipes Stiri Social : COD PORTOCALIU de inundații pe Dunăre | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online e cigarette safety http://toddtrader.com/hangsen-europe/what-does-a-vapor-cigarette-contain.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5294 secunde