COFFEE MEETING CU ANNA CORI VINERI, 19 MAI 2017 ÎN BUCUREȘTI MALL

206

Articole recomandate

ANNA CORI, brand-ul românesc de încălțăminte și marochinărie, va fi prezent, din 19 mai și în București Mall. Noul concept store, modern și elegant, creează o atmosferă caldă și prietenoasă care introduce clienții în universul pantofilor și genților ANNA CORI.


Sunteți invitați la coffee meeting-ul organizat cu ocazia evenimentului de deschidere a magazinului ANNA CORI la care vor fi prezenți cei mai în vogă bloggeri și vloggeri de fashion ai momentului, dar și brand ambasadorul Anca Lungu. De la ei veți afla cum o pereche de pantofi și o geantă vă pot defini personalitatea.


Clienții noului magazin vor beneficia de o reducere cu 20% a prețurilor produselor din noua colecție primăvară-vară 2017, reducerea fiind valabilă și în weekend.


Anul acesta, Fabrica de încălțăminte și marochinărie DENIS, creatoarea brand-ului ANNA CORI, aniversează douăzeci și șapte de ani de prezență pe piața industriei de profil din România, iar inaugurarea magazinului din București Mall vine ca o încununare a succesului pe care producătorul român l-a avut în toți acești ani. Noul magazin este cea de-a 31-a unitate deținută sub brandul ANNA CORI, urmând ca cea de-a 32-a sa fie inaugurată la mijlocul lunii iunie, anul acesta, într-un alt mall important din București. Pe lângă magazinele ANNA CORI, Fabrica DENIS deține încă patru magazine operate sub alte brand-uri, dar și trei magazine on-line. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1119 secunde