Comandament pentru Situații de Urgență, la RAJA

149
Comandament pentru Situații de Urgență, la RAJA - raja-1594142605.jpg
În urma avertizările meteo de vreme instabilă și ploi torențiale, la nivelul SC RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. Acesta va fi funcțional până astăzi, la ora 16, în cazul în care meteorologii nu vor mai prelungi avertizările.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite mai multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare, precum wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

"Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", precizează reprezentanții RAJA.

Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, ca, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7622 secunde