X

Compania DDD® Constanţa - Servicii de dezinsecţie, dezinfecţie si deratizare acreditate Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636

3604

Articole recomandateCompania DDD® Constanta oferă servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, acreditate Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636 pentru judetele Constanta si Tulcea. Descopera cum putem ajuta la eliminarea insectelor, a rozatoarelor si a bacteriilor din locuinta sau afacerea ta.

Compania DDD® Constanţa este una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii din domeniul dezinsecţiei, dezinfecţiei si deratizarii din Romania. Cu o experienţă vastă si o echipă de specialisti in domeniu, compania oferă servicii de calitate superioară, acreditate Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636 pentru judeţele Constanţa si Tulcea. Această combinaţie de experienţă si acreditare atestă calitatea serviciilor oferite si garanteaza un mediu sănătos si sigur pentru clientii săi.

Servicii de dezinsectie Constanţa: Insectele pot reprezenta o amenintare majoră pentru sănătatea si siguranţa ta. Compania DDD® Constanţa poate ajuta la eliminarea acestor insecte, oferind o varietate de servicii de dezinsecţie, precum:

 • Dezinsecţia impotriva gandacilor de bucatarie, gandacilor de canalizare, furnicilor, ţanţarilor, puricilor si altor insecte daunatoare.
 • Dezinsecţia impotriva capuselor si a plosniţelor de pat.
 • Dezinsectia impotriva molilor, cariei de lemn si altor insecte care pot distruge mobilierul si structurile de lemn.
Compania DDD® Constanţa utilizeaza cele mai avansate tehnologii si produse de dezinsecţie pentru a se asigura ca problemele tale sunt eliminate complet si pentru a preveni recidivele.

Servicii de dezinfectie Constanţa: Bacteriile si virusii pot fi la fel de periculosi ca si insectele, de aceea Compania DDD® Constanţa ofera si servicii de dezinfectie, inclusiv:

 • Dezinfecţia locuinţelor, a birourilor si a spaţiilor comerciale.
 • Dezinfecţia sistemelor de ventilaţie si a aparatelor de aer condiţionat.
 • Dezinfecţia piscinelor si a altor zone cu apa.
 • Dezinfecţie prin nebulizare impotriva Covid-19 Coronavirus
Aceste servicii sunt esenţiale pentru a preveni raspandirea bolilor si a menţine un mediu sanatos si sigur.

Servicii de deratizare Constanţa: Rozatoarele pot fi o problema serioasa in orice locuinţa sau afacere. Compania DDD® Constanţa poate ajuta la eliminarea acestora prin servicii de deratizare, care includ:

 • Identificarea surselor de hrana si a locurilor in care rozatoarele isi fac cuibul.
 • Utilizarea celor mai eficiente metode de eliminare a rozatoarelor, dar mai ales de prevenţie.
Utilizarea celor mai eficiente metode de eliminare a rozatoarelor, precum capcane, staţii de intoxicare metalice sau din PVC, atractanţi si alte produse special concepute pentru a elimina si preveni prezenţa rozatoarelor.

Toate aceste servicii sunt efectuate de catre personalul calificat si experimentat al companiei, care se asigura ca fiecare client primeste tratamentul cel mai eficient si personalizat in functie de nevoile sale specifice.

Beneficii ale serviciilor Companiei DDD® Constanţa:

 • Servicii de calitate superioara, acreditate Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636 pentru judeţele Constanţa si Tulcea.
 • Personal calificat continuu conform nornelor Uniunii Europene si experimentat in domeniul dezinsecţiei, dezinfecţiei si deratizarii.
 • Utilizarea celor mai avansate tehnologii si produse special concepute pentru a elimina problemele tale.
 • Personalizare serviciilor in funcţie de nevoile specifice ale fiecarui client.
 • Eliminarea completa si prevenirea recidivelor.
 • Garanţia “Cepa Certified® - Asociația comercială europeană a serviciilor de combatere a dăunătorilor” ca serviciile respecta unicul standard European de combatere a daunatorilor CEN EN 16.636
FAQs:

 • Ce inseamna acreditarea Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636? Acreditarea Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636 atesta faptul ca Compania DDD® Constanţa a indeplinit cerinţele si criteriile specifice pentru serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie si deratizare. Aceasta acreditare garanteaza calitatea serviciilor oferite si reprezinta un factor important pentru alegerea unui furnizor de servicii in acest domeniu.
 • Ce tipuri de insecte poate elimina Compania DDD® Constanţa?
  Compania DDD® Constanţa poate ajuta la eliminarea unei varietaţi de insecte, inclusiv gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, furnici, ţanţari, purici, plosniţe de pat, molii, muste, capuse si multe altele.
 • Cum pot preveni recidivele dupa serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie sau deratizare? Personalul Companiei DDD® Constanţa poate oferi sfaturi utile si recomandari pentru prevenirea recidivelor. Acestea pot include igiena adecvata, repararea eventualelor defectiuni care favorizeaza apariţia si inmultirea insectelor sau rozatoarelor, depozitarea corecta a alimentelor si a deseurilor si multe altele.
 • Compania DDD® Constanţa ofera servicii profesionale de dezinsecţie, dezinfecţie si deratizare, acreditate Cepa Certified® conform standardului European ISO 16.636 pentru judeţele Constanţa si Tulcea. Cu o experienta vasta si o echipa de specialisti in domeniu, compania poate ajuta la eliminarea insectelor, rozatoarelor si a bacteriilor, oferind soluţii personalizate si eficiente pentru fiecare client. Alege Compania DDD® Constanţa pentru a beneficia de servicii de calitate superioara si pentru a asigura un mediu sanatos si sigur.

  Compania DDD®  livreaza cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfecţie, dezinsecţie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive. 

  Dispecerat general comenzi: 021/9662

  Sediul Constanţa:

  Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

  Adresă: Strada Călărași 63A, Constanța 900178, România

  Telefon+40 786 727 027, [email protected]

  4.6km de la VIVO!, Constanta

  4.1km de la Portul Turistic Tomis, Constanta

  3.1km de la Cazino Constanta

  1.3km de la Tomis Mall, Constanta

  Google Maps

  Actualizari Google

   

  Comentează știrea

  Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
  Pagina a fost generata in 0.3775 secunde