Concurs Concurs Ecopaparazzi pentru iubitorii mediului înconjurător

283

Articole recomandate

După ce a făcut înrolări la Constanța, echipa Guerilla Verde lansează o nouă provocare pentru iubitorii mediului înconjurător. Este vorba despre competiția Ecopaparazzi – un concurs foto-video de "poliție verde a bunului simț", care se adresează tinerilor și nu numai.
Materialele trebuie să înfățișeze bune sau rele practici legate de mediul înconjurător. Îndemnul echipei Guerilla Verde este de a surprinde imagini de pe stradă, din școală, liceu, campus sau din călătorii. Vor fi premiate cele mai curajoase și originale fotografii sau filmulețe video. Marele premiu constă într-o tastatură și un mouse wireless, plus un aparat foto digital. De asemenea, se vor acorda două premii întâi, reprezentând câte o cameră web și câte un aparat foto digital, două premii doi - câte un USB speaker (cu conectare la laptop pentru light și sound), un premiu trei – un aparat foto digital și mențiuni – camere web, USB speaker. Toți câștigătorii vor primi certificări ECDL însoțite de materiale de pregătire constând în cărți-suport de curs.
Cei interesați să participe sunt invitați să încarce fotografiile și filmulețele video în perioada 23 martie - 23 aprilie la adresa de e-mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7107 secunde