Concursul „Apa este viaţă!”. Mai sunt doar 4 zile până la marele Start Vot

165

Articole de la același autor

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, cu domiciliul în județul Constanța, mai au la dispoziție doar patru zile pentru a se înscrie în concursul care le aduce șansa de a deveni fericiții câștigători ai unei tablete, unui eBook Reader, unui smartwatch și a unor vouchere la librăria Cărturești.

Este vorba despre concursul „Apa este viaţă”, organizat de RAJA Constanţa. Lucrările înscrise în concurs pot fi realizate prin orice tehnică (ulei, acuarelă, creion, peniță, etc.). Ele pot fi trimise până la data de 4 martie, ora 12.00, pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/scRAJAsa) sau pe adresa e-mail: [email protected], sub formă de fotografie sau scanate și însoțite de Declarația de Consimțământ parental.

Începând cu data de 7 martie, toate lucrările vor fi publicate în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA.

Regulamentul concursului și Declarația de Consimțământ parental pot fi regăsite aici: https://rajac.ro/raja-constanta-lanseaza-concursul-de-pictura-apa-este-viata/.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7719 secunde