Concursuri de desene și eseuri cu ocazia Spring Alive

1388

Articole de la același autor

Societatea Ornitologică Română (SOR) lansează proiectul Spring Alive.
Spring Alive este un proiect dedicat iubitorilor naturii, iar modalitatea de înregistrare a observațiilor are la bază un site web: www. springalive.net. Prin intermediul acestui proiect, copiii vor învăța despre patru specii de păsări migratoare, vor ieși în natură, fiind atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și, în același timp, vor exersa utilizarea calculatorului.
Principala activitate Spring Alive este înregistrarea primelor observații personale a patru specii de păsări: rândunică, drepnea neagră, barză și cuc, în fiecare an, pe
site-ul interactiv al proiectului: www.springalive.net. Acest site oferă informații despre specii, migrație și schimbările climatice, formulare de observații, precum și jocuri și sarcini de învățare pentru copii.
Dacă nu aveți acces la Internet, puteți solicita aceste materiale Societății Ornitologice Române, luând legătura cu coordonatorul acestui proiect, Alida Barbu, [email protected], tel. 0744 477048. În același timp, formularele de observații completate pot fi trimise pe adresa SOR: Bd. Mărăști nr. 61, cam. 323, Sector 1, 011464 București, Tel./Fax: 021 3184701.
În cadrul aceluiași proiect, SOR lansează două concursuri, adresate copiilor: un concurs de desene, picturi și colaje, având ca temă cele patru specii vizate de proiect și migrația lor și un concurs de eseuri, având ca temă vestitorii primăverii și migrația păsărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8728 secunde